Mobile menu
 • Kategorier

  Hurtige

  Velkommen til So Oh!

  Mit navn er Marianne og jeg er indehaver af webshoppen So Oh og den fysiske butik Frølich, der siden 2005 har solgt lækre kvalitetsprodukter til børn, i hjertet af Kolding midtby.

  Visionen med So Oh er at tilbyde et online univers af tøj, sko og interiør der skaber glæde i hverdagen for dig og dit barn. Med høje krav til varernes komfort, kvalitet og designmæssige udtryk, vælger vi med hjertet og med stor omhu de lækreste produkter fra både danske og udenlandske brands og sætter en ære i  at være på forkant og turde vælge de ting der skiller sig ud i kollektionerne….altid tro mod vores egen stil. Vi elsker det underspillede men går samtidig efter design der udstråler noget unikt. Produktet er i fokus men det er samtidig helt afgørende for os at varerne bliver præsenteret så optimalt som muligt i æstetiske og overskuelige rammer.

  Det er vigtigt for os at du får en god og kvalificeret rådgivning, og føler dig lige så vejledt som online kunde, som hvis du stod over for os i butikken. Vi kender vores varer ind og ud og du er altid velkommen til at ringe til butikken på tel.: 75505859 eller til mig på tel.: 61606800, hvis du har brug for informationer og rådgivning.

  God fornøjelse!

  Mange hilsner

  Marianne